Як Дан Балан виглядав до «Голосу країни»: таким його не бачила навіть Тіна Кароль

Тіні Кароль вже давно приписують роман з відомим молдавським співаком і хоча йому вже за 40, своє особисте він дбайливо приховує від публіки. Нарешті шанувальники отримали можливість подивитися, як Дан Балан виглядав до шоу «Голос країни».

Артист родом з Кишиніва, його батько є дипломатом, а мама телеведучою, вона ж і поділилася архівними фото сина. Дан в родині не єдина дитина — ще у нього є молодша сестра, яка теж працює в шоу-бізнесі.

Маленький Дан с мамой
Маленький Дан з мамою

Коли герою статті було 10, батьки подарували йому акордеон. Незважаючи на те що він закінчив музичну школу, вищу освіту Балан отримував в сфері юриспруденції.

Детское фото Дана Балана
Дитяче фото Дана Балана

Цікаво, що мама з татом пообіцяли йому подарувати новий синтезатор, якщо він поступить в інститут.

Дан играет на аккордеоне
Дан грає на акордеоні

Так все і сталося — Дан став студентом, зібрав свою першу групу «Inferialis» і зрозумів, що його цікавить тільки музика. Кинувши юриспруденцію, він впритул зайнявся власною музичною кар’єрою.

Дан Балан с мамой
Дан Балан з мамою

Пізніше майбутня зірка заснував новий проект під назвою «O-Zone», з яким і придбав велику впізнаваність. Балан і писав пісні, і сам їх продюсував, а в 2005-му на піку популярності група припинила своє існування. Після цього співак повністю пішов у сольне плавання, про що не пошкодував.

Дан и Людмила Балан
Дан і Людмила Балан

У минулому році герой статті став наставником у вокальному талант-шоу України «Голос країни», де його підопічна здобула перемогу. Як вважають прихильники артиста, там же у Дана і зав’язався роман з українською співачкою Тіною Кароль.

Дан в подростковом возрасте
Дан в підлітковому віці

Ніяких офіційних підтверджень цьому з боку зірок немає, але вони нічого і не заперечують, тільки підігріваючи інтерес публіки.

Більш того, мама Балана Людмила на сцені «Голосу» одного разу і зовсім натякнула на можливе весілля, сказавши, що вже підготувала весільну пісню.

Дан Балан в юности
Дан Балан в юності

З огляду на це, фанати просто згорають від нетерпіння і не можуть дочекатися, коли ж солодка парочка перестане приховувати свої стосунки.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.