Померлий Борис Клюєв з “Вороніних” залишив багатомільйонний спадок

Російський актор Борис Клюєв після своєї смерті залишив багатомільйонний спадок родичам.

Серіал “Вороніни “, який став основним проектом в житті Бориса Клюєва, приніс йому не тільки величезну славу, але ще і немаленькі гонорари. Гроші актор заповідав своїм найближчим родичам. Тому тепер кошти, зароблені за 10 років, стали основним каменем спотикання між спадкоємцями Клюєва.

На гонорари від участі в ситкомі Клюєв придбав в Італії трикімнатну квартиру з 55-метрової терасою і садом

Борис Клюєв залишив величезну спадщину
Борис Клюєв залишив величезну спадщину

Нерухомість серіального Миколи Петровича розташована на березі Тірренського моря в регіоні Калабрія. Також у Клюєва невелика квартира в Гурзуфі. Він купив її для відпочинку і реабілітації вже після того, як дізнався про хворобу. Здоров’я для поїздок в Італію у нього не вистачало, тому вирішив обзавестися курортним гніздечком десь поблизу.

Також у популярного артиста залишилася дача в Підмосков’ї. Незалежні ріелтори оцінили все це майно мінімум в 50 мільйонів рублів. Це незважаючи на те, що журналістам ще невідомо, скільки грошей було у Клюєва на банківських рахунках.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.