Михайло Єфремов визнав провину в скоєнні смертельного ДТП: виступив в суді

Історія з покаранням Єфремова за вчинення смертельного ДТП тягнеться вже три місяці. І нарешті в ній з'явилася надія на завершення - Єфремову можуть дати до 11 років колонії.

Хоча сам підсудний поводиться злегка неадекватно – спочатку вину визнає, потім заперечує, але готовий допомогти родині, тепер знову визнає провину. Є багато різних версій – то Михайло був за кермом, то його не було. Також Єфремов спекулює на заміну адвокатів – спочатку відмовляється від Ельмана Пашаєва, потім знову укладає з ним договір. Де ж правда і чи понесе відомий актор покарання за те, що сів за кермо п’яним?

Третього вересня минуло чергове засідання у справі Єфремова, де він виступив і розкаявся

Єфремов не визнає провину в ДТП
Єфремов не визнає провину в ДТП

На початку засідання Єфремов повідомив, що сьогодні не буде його другого адвоката, Єлизавети Шаргогородской. Також актор зробив заяву.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

«Ваша честь, я визнаю свою провину», – сказав Михайло Олегович.

Сьогодні держзвинувачення попросить покарання для актора.

Раніше артист стверджував, що не він був за кермом автомобіля. «Моя вина є, в пияцтві. Але всю провину за Жовтневу соціалістичну революцію я брати не буду », – говорив Єфремов на одному із засідань.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.