Росіяни здивувалися справжнім іменем Гаріка Харламова: Христина Асмус народила дочку не від нього?

Нещодавно Гарік Харламов виставив у себе в Інстаграм фото з дочкою, яка в цьому році пішла в перший клас.

З огляду на зайнятість або байдужості до власної дитини, Кристина Асмус не прийшла на лінійку до дівчинки, тому в такий значущий і урочистий день її супроводжував батько. Фотозвіт про це він виклав у своєму Інстаграм-акаунті. Однак до публікації і Гарику виникло багато питань.

Публікацію він підписав так (орфографія і пунктуація автора збережені): “Ну понеслася)) Перший раз в перший клас! Анастасія Ігорівна Харламова – першокласник!) “.

У шанувальників виникло дуже багато питань – чому Ігорівна, адже її батько – Гарік? Невже Асмус народила дочку від іншого, а виховання повісила на бідного Харламова? Але всі ці плітки швидко розвіялися банальним поясненням – Гарік – це сценічний псевдонім коміка. А ось Ігор – його справжнє ім’я. Громадськість почала обговорювати, хто із знаменитостей намагається працювати під псевдонімом. Поряд з Харламовим росіяни згадали Гошу Куценко і Діму Білана. Куценко виявився Юрієм, а Білан – Віктором.

Нагадаємо, в цьому році стало відомо, що Гарік Харламов розлучився з дружиною. Христина Асмус запевнила, що розлучення вони обговорювали задовго до виходу скандального фільму «Текст». Ініціатором розриву стала Асмус.

Зараз пара по черзі виховує дочку Настю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.