Схудла на 84 кг Оля Картункова закинула дієту і знову стала товстіти на очах

Всіма улюблена КВН-щиця, іскрометна Оля Картункова в минулому році шокувала своїм екстремальним схудненням. А тепер знову набирає вагу.

Коли пишнотіла гумористка досягла віку 40 років, вона вирішила всерйоз зайнятися своїм здоров’ям і буквально за рік скинула 84 кг.

Ольга Картункова в 2009 і 2019 році
Ольга Картункова в 2009 і 2019 році

Багато хто її навіть розкритикував, мовляв, втратила свою родзинку і впізнаваність, стала, як всі.

Інші запідозрили її в анорексії, але жінка зізналася, що це була “пекельна робота над собою”. Вона найняла дієтолога, повністю змінила своє харчування, кожен день ходила в спортзал і басейн.

Потроху всі звикли до її нового образу. Зараз Ольга активно знімається в гумористичній передачі “Одного разу в Росії”.

Але тут шанувальники помітили, що Оля знову стала товстіти. Вона багато їсть і явно не дієтичні салатики. Коли вона виставила відео зі зйомок, відразу стало помітно, що обличчя і форми Олі конкретно збільшилися.

Її запитали безпосередньо – як так?! Але дівчина заспокоїла всіх – це спеціально для нової ролі в кіно їй потрібно трохи поправитися – там головна героїня – пампушка. Після зйомок їй знову доведеться попрацювати над собою.

 

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?