«Маски-шоу» – 29 років. Що стало з акторами серіалу за ці роки?

5 вересня 2020 року найбільш популярною гумористичній програмі СРСР виповнюється 29 років. За цей час змінилося дуже багато чого. Якими зараз стали актори?

Вперше програма з гумористами вийшла в 1990 році. Зараз його вже не знімають, але будь-які кадри з шоу – предмет спогадів і ностальгії. З ефірної сітки вона пропала в 2006 році. Тоді її в останній раз транслювали на каналі СТС.

Георгій Делієв

Георгій Делієв
Георгій Делієв

Сценарист і головний герой, автор багатьох жартів і епізодів. Після останньої відзнятої серії Делієв подався в інші менш відомі проекти. В особистому житті все було досить спокійно, до тих пір поки в 2012 році не померла його дружина. Пізніше артист одружився знову – на джазовій співачці Катерині, яка молодша за нього на цілих 25 років. Зараз вони обидва виховують доньку. Георгій майже не з’являється на публіці.

Борис Барський

Борис Барський
Борис Барський

Один з центральних артистів, який присвятив своє власне життя творчості.

Евеліна Бледанс

Евеліна Бледанс
Евеліна Бледанс

Символ краси і привабливості. Як стверджувала сама актриса, вона буквально ненавиділа свого персонажа в скетч-шоу. Хоча б за те, що цей образ уклав її в вузькі рамки “героїні однієї ролі “. Чималими зусиллями їй вдалося створити сольну кар’єру в інших напрямках, наприклад, роботі телеведучої.

Наталя Бузько та Олександр Постоленка

«Маски-шоу» звели акторів разом. Спільно у них вийшло не тільки грати в проекті, а й створювати сім’ю.

Михайло Волошин

Михайло Волошин
Михайло Волошин

Артист прийшов в «Маски» найостаннішим, вже коли проект щосили транслювали по ТБ. Але це не завадило йому досягти успіхів.

Олексій Агопьян

Олексій Агопьян
Олексій Агопьян

Комік прославився найбільше роллю в гумористичному шоу “Каламбур “, але “Маски ” тільки затвердили його як професійного актора.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.