Тіна Кароль одягла “голе” плаття і притулилася до Горбунова: Катерина Осадча явно не оцінила цю близькість

Новий ефір проекту "Танці з зірками" обіцяє бути спекотним, і він вже почався з чергової занадто фривольної сукні ведучої Тіни Кароль.

Того разу скандал навколо її зовнішнього вигляду також закрутився саме через сукню, адже вона наділа такий обтягуючий і занадто відкритий наряд, що її “диньки” буквально вивалювалися з нього. Цього разу Тіна вирішила не знижувати планку. Вона одягла вечірнє вбрання, в якому його верхню частина тілесного кольору практично не видно. А ось широка спідниця чорного кольору додає шарму.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов
Тіна Кароль і Юрій Горбунов

У Інстаграм вже опублікували їх спільне фото з Юрієм Горбуновим. Шанувальники вже помітили – це фото краще не показувати Осадчої, адже провідні так близько притулилися одне до одного, ніби-то зараз кинуть свої мікрофони, зіллються в ніжних рухах і відправляться на паркет.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.