Пошматувало обличчя: у Алли Пугачової стався напад. Немає і сліду від колишньої краси

У мережі показали раритетний знімок Алли Пугачової в компанії невідомого чоловіка. Там Примадонна виглядає не дуже райдужно.

Не дивно, що цієї фотографії немає у Алли Борисівни в основному Інстаграм-профілі.

З огляду на те, що Пугачова – зірка вищого ешелону, її фото нерідко спливають на фан-сторінках. І, очевидно, що не завжди ці знімки такі вдалі і красиві, як ті, які публікує сама Алла або її прес-служба.

На новому фото, яке з’явилося в мережі, вона одягнена в чорну кофту вільного крою з білим написом. Поруч з нею позує високий чоловік з класичної світлій сорочці. Хто цей чоловік – залишається загадкою.

Шанувальники помітили, що це фото без фільтрів, тому там добре видно, як Алла Борисівна прикриває свої величезні зморшки підтяжкою і контурінгом.

Але що найцікавіше, що сама Алла Пугачова не приховує своїх походів до пластичного хірурга. На свій вік вона досить добре виглядає і до того ж разом з Максимом Галкіним ростить двох чудових дітей – Лізу і Гаррі. В цьому році вони вперше пішли в школу і тому Алла змушена їм приділяти ще більше уваги, турботи і любові.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.