Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Олена Тополя, що відмовилася від сценічного імені Alyosha, вряди-годи радує фанів світлинами з особистого життя родини. Фотографуються з татом Тарасом Тополею і без нього. З синами та донечкою.

Олена Тополя показала 3-річну доньку Марійку

Зазвичай найменшу Марійку ми бачимо зі спини. Та цього разу Олена зробила виключення й показала обличчя 3-річної дитини. На свіжій світлині мама й доня вдягнуті в шапки, але збираються закривати сезон головних уборів, готуючись до теплих днів.

Романа й Марка поблизу не видно. Певно, хлопчики не такі мерзляки, як жіноча частина сім’ї та вже давно поховали капелюхи на антресолі до осені. Кількома днями раніше родина відвідала у вихідні Бучанський парк, де чудово провела час.

Олена Тополя показала 3-річну доньку Марійку

То там усі були без шапок. Щоправда, Тополі перебували не в повному складі. 11-річний Роман, якого мама ласкаво називає Ромашкою, не схотів прогулятися на природі. Отже, довелося проводити час учотирьох.

Олена Тополя показала 3-річну доньку Марійку

Олена виклала в мережу світлини з відпочинку, але обличчя донечки тут не показала – тільки вигляд ззаду. Натомість сама сфотографувалася на тлі тюльпанів у всій красі. Отже, тепер ми маємо можливість побачити обличчя найменшої Топольки хоча б у шапочці.

Олена Тополя показала 3-річну доньку Марійку

Після повномасштабного вторгнення співачка з трьома дітьми виїхала до США, допоки її чоловік подався у тероборону. Та хоча умови за океаном були доволі комфортними, довго знаменитість там не протягнула – повернулася до Києва.

Мешкала Олена у мами та вітчима Тараса, тож матеріально родина була забезпечена всім необхідним, але неможливість бути господинею й самостійно приймати рішення змусили жінку забути про небезпеку й приїхати в Україну.

Популярне

Схожі статті

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.