Молитви про благословення, зцілення і силі слабким, і немічним

Боже, я дякую Тобі, дорогий Спаситель, за те, що ти виливаєш благословення за благословенням.

Молитва про благословення

О, Ісусе, мій Великий Цілитель, Ти високий і піднесений. Немає нікого подібного Тобі. Я дивлюся на Тебе і прошу Тебе дати мені зцілення і життя. Так проживу я життя у всьому її достатку. Так з’являться в мені діла Божі. Злодій прийшов красти й убивати та нищити, але дякую Тобі, Ісус, за те, що Ти прийшов дати життя з надлишком. Я дякую Тобі, дорогий Спаситель, за те, що ти виливаєш благословення за благословенням. Амінь.

Молитва про зцілення від раку

О Боже, я закликаю Твоє Ім’я, коли я стикаюся з цією жахливою хворобою. Я дякую Тобі за те, що Твоя благодать рясніє цими найглибшими водами. Я смиренно прошу Тебе покласти на мене Свою цілющу руку, тому що я в розпачі. Як віск тане перед вогнем, нехай ці пухлини кануть в Лету, і всі симптоми раку зникнуть. Я благословляю Твоє Ім’я, Господь, бо Ти щодня несеш мою ношу. Моя душа спочиває у Твоїх обіймах. Амінь.

 ""

Молитва про силу слабким і немічним

О Господи, Ти для мене Бог позбавлення! Будь ласка, виведіть мене з цієї в’язниці інвалідності до здорової та повної мобільності. Я дякую Тобі, о Боже, що Ти у Своїй доброті даєш слабким і немічним. Я прошу Тебе благословити рясним дощем зцілення. Ти ніколи не підводив мене, і я вірю у Твою любов і благодать. Я твій і ти моя. Амінь.

Молитва про зцілення

Мій Ісус, як Ти сказав нам робити, я продовжую молитися і не занепадати духом, що я, нарешті, зцілений. Я приходжу до Тебе, мій Праведний Суддя, і продовжую приходити, продовжую питати, продовжую шукати та стукати. Я приходжу до Тебе з безсоромною завзятістю за зцілення, яке Ти обіцяв. Я не відриваю очей від Тебе, дорогий Ісус, Творця і Совершенствователя моєї віри. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.