Молитви про гармонію душі, звільнення від внутрішніх протиріч і істинному спокої

Христос, я сприймаю Тебе як Світло мого розуму.

Молитва про тишу гармонійної природи

Бог, Який тримає все разом, я прошу спокою гармонійної природи, коли я роблю Тебе Паном всіх моїх думок і бажань, моєї праведності, всього мого. Тільки тоді незадоволені бажання і внутрішні розколи вщухнуть. Христос, я сприймаю Тебе як Світло мого розуму, будинок моїх бажань, мета моїх зусиль. Тебе мені досить, Ти мій скарб, Ти моє тихе задоволення. Амінь.

Молитва про зцілення внутрішнього розбрату

Мій Господь і мій Учитель, я молю, щоб Ти зцілив внутрішній розбрат в моєму розумі. Я відчуваю себе роздробленим усіма силами, що силами, які вимагають моєї уваги та викликають занепокоєння. Господи, будь ласка, увійди в мій розум і зв’яжи все це під Твоєю рукою, і приборкай їх під Твоїм проводом. Ти ніжний, але могутній, і я прошу заспокоїти мою бурхливу душу. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про справжній спокій

Боже мій, Ти Верховний над усім творінням. Я прошу, щоб Ти приніс мені справжній спокій, коли я прагну до світу з іншими. Ваше Слово вчить мене, що першопричина конфлікту – це наш центральний егоїзм. Коли Твоя божественна любов виливається в моє серце, нехай вона очистить мене від егоїзму і замінить її Твоєї м’якістю, співчуттям, співчуттям, розумінням і терпінням. Чи можу я бути знаряддям Твого миру і, роблячи так, отримати Твоє спокій. Амінь.

Молитва про покірність Божій верховної влади

Мій Господь, Ти Перший у всьому, і я підкоряюся Тобі над своєю волею. Я шукаю притулок від цього шторму хвилювань, коли я лежу у Твоєму володарювання, знаючи, що все працює разом на благо тих, хто любить Тебе. Святий Дух, будь ласка, нагадай мені, що ніщо не може похитнути цей міцний мир, який є моїм спадщиною, коли я згадую, що Ти все контролюєш, що Ти за мене, і ніщо не може бути проти мене. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.