Прокляття “Моєї прекрасної няні” – за 14 років 8 страшних смертей акторів

На жаль, час летить невблаганно, і зараз багато хто з героїв популярного серіалу вже покинули цей світ. Варто згадати улюблених акторів, щоб ще раз подякувати за чудово зіграних персонажів.

Серіал «Моя прекрасна няня» був справжнім хітом російських телеекранів в 2010-тих роках – тоді вся країна із задоволенням спостерігала, як авантюрна Віка Прутковська обживалась в будинку московського режисера Максима Шаталіна.

Любов Поліщук

Любов Поліщук
Любов Поліщук

Багато хто пам’ятає, як різко зникла з сюжету харизматична мама Віки у виконанні Любові Поліщук – цей хід не був прописаний в сценарії, а трапився через велику трагедію для родичів актриси. Поліщук потрапила в жахливу аварію, після якої так і не змогла повноцінно відновитися – проблеми з хребтом переслідували її до самої смерті, а померла вона в 2006 році від саркоми. Вона залишила після себе багато талановитих ролей і пам’ятних робіт.

Дмитро Персін

Дмитро Персін
Дмитро Персін

Одного із залицяльників Вікі з промовистою назвою «Лева Спинолом», зіграв Дмитро Персін – вже до початку зйомок в серіалі актор страждав від онкології. Пухлина мозку забрала життя у Персіна в 2006 році.

Ольга Прохватило

Ольга Прохватило
Ольга Прохватило

Ольга Прохватило знімалася в багатьох російських молодіжних серіалах – її бачили в «Вороніних», «Ранетки» та «Татусеві дочках», а в «Няні» вона зіграла тітку Раю. Актриса довго сумнівалася, чи варто їй погоджуватися навіть на епізодичну роль, але Анастасія Заворотнюк її вмовила і допомагала на майданчику – разом з Любов’ю Поліщук. Вона пережила свою екранну сестру на 7 років і померла в 2013 від тромбу.

Сергій Заботін

Сергій Заботін
Сергій Заботін

Сергій Заботін з’явився у всього один епізод серіалу – він називається «Переїзд Любові». Актор багато знімався в інших проектах, і одного разу по дорозі на роботу різко відчув себе погано. Серцевий напад стався прямо в метро на станції «Бауманська», і Заботін не зміг його пережити. Він загинув теж в 2013 році.

Ангеліна Варганова

Ангеліна Варганова
Ангеліна Варганова

Шанувальники російських серіалів знатимуть Ангеліну Варганова швидше з проекту «Татусеві дочки», де вона зіграла дружину хитрого доктора Антонова. У «Няні» ж вона зіграла в одному епізоді характерну Ізольду Андріївну. Вона захворіла серйозною пневмонією і померла від ускладнень в 2013 році.

Олександр Карпов

Олександр Карпов
Олександр Карпов

Привабливий Олександр Карпов довгий час був одним з головних осіб театру «Біля Нікітських воріт» і теж з’явився в серіалі всього на другорядну роль – тим не менш, і там він був вельми помітний. Майже все життя актор страждав від проблем з серцем, і не дожив до чергової операції всього пару днів. Він пішов в 2018 році.

Олександра Назарова

Олександра Назарова
Олександра Назарова

Зовсім недавно покинула нас завзята і життєрадісна серіальная бабуся Віки – актриса Олександра Назарова. Вона страждала останні кілька років від захворювання легенів, які виснажили її сили і добили в 2019 році. На похорон прийшли багато з акторів серіалу і інших шанувальників її творчості.

Анастасія Заворотнюк жива

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Але у неї величезні проблеми – вона хворіє на рак мозку, має кредит на півмільйона доларів, будинок в заставі і прогорівший бізнес в Криму.

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.