Всі жінки Євгена Петросяна: 5 дружин, молодий чоловік, батько, дідусь і прадідусь одночасно – ну дає!

Влучний гумор і зіркове життя Євгена Петросяна завжди були предметом особливо уваги публіки - але довгий час ніхто і не здогадувався, настільки бурхливими були пристрасті в особистому житті гумориста.

Здавалося б, що там особливого може бути з романами головного коміка країни, що вміє з гумором ставитися до кожної життєвої ситуації? Але справа швидше в любвеобільності Петросяна і складних історіях взаємовідносин всередині п’яти шлюбів.

Євгенію Вагановичу в цьому році, 16 вересня, виповнилося 75 років, а любов прийшла в життя артиста разом з переїздом з Москви в самій юності – за довгі роки життя набралося досить романтичних пригод, гідних створення мемуарів.

Юний Євген Петросян
Юний Євген Петросян

У юного і талановитого хлопця, що з дитинства захоплюється театром і хорошим гумором, закохувалися найрізноманітніші представниці вищого світу. Серед улюблених коміка є і сестра ведучої московської балерини, мистецтвознавець, дочка оперного співака і багато інших інтелігентних дам, зачарованих його природною чарівністю. Багато згодом вийшли заміж за гумориста і прожили з ним частину життєвого шляху.

5 офіційних дружин

Першою обраницею Петросяна (тоді ще його прізвище було Петросянц) виявилася сестра Вікторини Крігер, на той момент – відомої балерини. Імовірно її ім’я Надія., На момент шлюбу їй було всього 17 років, Петросяна 21.

Вікторина Крігер - сестра-близнюк першої дружини Петросяна
Вікторина Крігер – сестра-близнюк першої дружини Петросяна

Ходять чутки, що союз був все-таки нещирим, адже молодому і амбітному хлопцю терміново була потрібна московська прописка; тим не менш, пара прожила разом не один рік в міцному партнерстві, наслідком якого стала загальна донька Вікторина.

Петросян з дочкою Вікториною
Петросян з дочкою Вікториною

Подружжя розлучилося через почуття Євгена Вагановича до Анни Козловської. Незабаром після розлучення перша дружина померла і Петросян забрав доньку до себе.

Петросян і його друга дружина Анна Козловська
Петросян і його друга дружина Анна Козловська

Її в Москві знають як дочку оперного співака – спочатку вони просто працювали разом, виступаючи на одних концертах, а пізніше зізналися один одному у взаємній закоханості. Цього разу союз розпався через стосунки на стороні у дружини – Анна закохалася в грека Костаса Варналіса, члена Спілки письменників. Незважаючи на те, що Петросяна дуже вразила ця новина і розрив дався йому важко, він відпустив Козловську до нової любові і незабаром нашої собі нову партнерку.

Третя дружина Петросяна Людмила
Третя дружина Петросяна Людмила зараз

Нею стала аристократична Людмила з Санкт-Петербурга, за професією – мистецтвознавець. Вони прожили разом всього пару років, бачилися рідко через успішної і завантаженої кар’єри гумориста, але розлучилися без зла один на одного. Схоже, у обох на той час вже були нові захоплення.

Петросян і Степаненко в молодості
Петросян і Степаненко в молодості

Так і вийшло, що відразу після пітерської Людмили в житті Євгена Вагановича з’явилася зовсім молода Олена Степаненко. У той рік вона тільки закінчила ГІТІС і почала працювати в Театрі естрадних мініатюр, де і помітив свою нову дружину Петросян. Вона йому народила двох синів, а Вікторину виховувала як рідну дочку. У сфері шоу-бізнесу їх пару нерідко називали «ідеальною», адже за десятиліття спільного життя в їхній родині завжди панувала ідилія – поки в 2018 раптом не стало відомо про розлучення подружжя.

Сім'я Петросяна до розлучення
Сім’я Петросяна до розлучення

Основні версії журналістів – зрада Петросяна, адже знаючи його любвеобільність, цей варіант не можна виключати. Тоді і виявилося, що шлюб Степаненко і Петросяна був не таким вже й безхмарним, а вже багато років вони навіть не живуть разом. Почалися судові тяжби за розділ майна, які остаточно зіпсували відносини між колишнім подружжям.

Петросян і Тетяна Брухунова
Петросян і Тетяна Брухунова

Для всіх шанувальників пари винною в цій історії виявилася сценічна помічниця гумориста Тетяна Брухунова – вони порахували її найімовірнішою кандидаткою в «розлучниці», адже у всіх гастролях вона супроводжує Петросяна, і вони досить близькі люди. Сама вона відмовляється від звинувачень, спростовуючи роман, але раптово в грудні 2019 року вони одружуються і летять разом в Дубай. Незабаром після медового місяця Тетяна народжує сина (схоже, країна відпустки була обрана саме з міркувань репродуктивної медицини) і починають вести повноцінне спільне життя.

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

 

 

 

Примітно те, що в тому році Євген Ваганович не тільки знову став батьком, але і прадідом – в сім’ї онука по лінії дочки Вікторини народився хлопчик.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.