Наташа Корольова дала ще один шанс чоловік-зраднику: пробачила кілька років пригод Тарзана “наліво”?

Ось уже другий тиждень питання зрад Тарзана залишається на слуху.

Наташа Корольова дуже акуратно коментує цю тему, так як їй неприємно і навіть боляче говорити про невірний чоловіка. Практично кожен день з’являються нові жінки, які заявляють про одноразових або тривалих зв’язках з Сергієм Глушко – Тарзаном. В основному, за їхніми словами, це відбувається під час його виступів у різних містах.

Численні коханки Тарзана стверджують, що він усамітнювався з ними після виступу

Королева пробачила Тарзана
Королева пробачила Тарзана

Наташа Корольова, судячи з усього, прагне всіма силами зберегти шлюб, який впевнено тріщить по швах. З джерел, наближених до пари, стало відомо, що вона вирішила дати ще один шанс своєму велелюбного чоловікові. Аргументує Королева це тим, що в кожній сім’ї є проблеми і криза, які тестують почуття на міцність. Їй би хотілося, щоб їх з Сергієм любов пройшла тест на почуття.

“Руйнування дає нам новий шанс! “, – підсумував Наташа Корольова.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.