(Відео) Скай Джексон і Алан Берстен танцюють самбу під пісню «Міс Індепендент» Ne-Yo в «Танцях із зірками 2020»!

Можете порівняти виступ цієї пари з нашими артистами.

Для того, щоб захоплюватися чи ні представленими на українському шоу “Танці з зірками” артистами, потрібно їх з ким не будь порівнювати.

Для цього нижче представляємо вам пару Скай Джексон і Алан Берстен. Вони представили цікаву композицію і танцюють самбу під пісню «Міс Індепендент» Ne-Yo.

Ви звичайно не Чапкіс, але можете порівняти виступ цієї пари.

Порівнюючи, зверніть увагу як запально вони почали танець і протрималися в такому ритмі до його закінчення.

Глядачам в залі виступ сподобався, про що свідчать їх овації. Журі, також з гідністю оцінили виступ Скай Джексона та Алан Берстен.

Цікаво яке ви зробили висновок після перегляду цього танцю? Можна порівнювати їх виступ з українськими “Танцями з зірками?”

Відео: Скай Джексон і Алан Берстен танцюють самбу під пісню «Міс Індепендент» Ne-Yo

Зверніть увагу, перед тим як почнете давати оцінку, на пости в соціальних мережах:

“Мені подобається, дуже красиво танцюють.”

“Прекрасне виконання й вони підходять друг другу.”

“Це нормально. Їй потрібно трохи більше ритму в області стегон і рук. Вона чимось нагадує мені Барбі, яка вчиться виходити за рамки стандартної прогулянки руху тіла. ”

“Не дивлячись на невелике спотикання, я подумав, що всі п’ятеро були трохи різкими. Звичайно, це було не так добре в порівнянні з минулим тижнем, але все одно це був хороший танець. Пара шісток була б справедливішою, якби вони вичитали бали. “

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.