Катя Осадча показала дорослого сина Іллю від першого шлюбу: рідкісні фото щасливої мами

Незмінна ведуча телешоу «Світське життя» Катя Осадча показала дорослого сина від першого шлюбу. Іллі вчора виповнилося 18, з чим його зворушливо привітала знаменита мама.

До заміжжя за шоуменом Юрієм Горбуновим героїня статті була дружиною бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука. У 2002-му у пари народився хлопчик, а через два роки після цього подружжя розлучилося. Причиною цього стали різниця у віці і як наслідок різні інтереси.

Як розповідала в інтерв’ю для «Каравану історій» сама Катерина, чоловік любив посидіти вдома, в той час як вона завжди мріяла про запаморочливу кар’єру і вільне життя. В результаті їм так і не вдалося знайти баланс між роботою і сім’єю.

Свадьба Кати Осадчей и Олега Полищука
Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука

Останнім часом відносини Осадчої і Поліщука були занадто напруженими, тому зараз вони майже не спілкуються. Рідкісні зустрічі трапляються тільки заради спільної дитини, адже більшою мірою його вихованням займався батько.

Катя Осадчая с сыном Ильей от первого брака
Катя Осадча з сином Іллею від першого шлюбу

У день народження Іллі теледіва опублікувала в Instagram спільне фото з синами, помітивши, що іменинник просить не виставляти його знімки. Але на цей раз вдалося зробити виняток, адже він зображений зі спини.

Фото з Instagram Каті Осадчої з її синами
Фото з Instagram Каті Осадчої з її синами

Ось як Катя звернулася до старшого спадкоємця:

«Мені важко віриться, що час пролетів так швидко і тепер, коли ми разом подорожуємо, не всі одразу розуміють, які наші родинні зв’язки. Я неймовірно пишаюсь, що Ілля виріс таким цілеспрямованим, розумним, відповідальним, добрим, співчутливим і чуйним. Ілля, 18 — це перший крок у доросле життя, але я завжди поруч і я дуже тебе люблю».

Катя Осадчая показала Юрия Горбунова и сыновей на одном фото
Катя Осадча показала Юрія Горбунова і синів на одному фото

Варто сказати, що у Юрія Горбунова хороші відносини з сином дружини від першого шлюбу, тому він частенько приїжджає в їх з мамою дім на цілі тижні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.