У Балана буде дочка. Тіна Кароль розкрила всі подробиці відносин

Новий образ Тіни Кароль в проекті "Танці з зірками" викликав масу обговорень, серед яких почесне місце займає тема вагітності від Балана.

У коментарях до фотографій на офіційній сторінці і в фан-групах шанувальники почали порівнювати її плаття зі шторою, а деякі відзначили – таке вбрання здорово приховує округлий животик.

Також фоловерів впевнені – її живіт безпосередньо пов’язаний з тим, що у Тіни з’явилося загадкове кільце на пальці. Швидше за все, його подарував Дан Балан, і, цілком можливо, що скоро саме він стане щасливим батьком дитини від Тіни.

Варто відзначити, що сама Кароль в захваті від свого голлівудського образу, і не може намилуватися. Про це свідчать відеоролики на сторінках фанатів співачки, де вона майстерно позує на камеру, показуючи всім своє шикарне кольє і ваблять червоні губи.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.