Чоловік впорався зі стресом і схуд на 114 кг: результати вражають (ФОТО)

Чоловік заїдав стрес, після того як втратив матір. Його максимальна вага становила 238 кг. Але він зміг взяти себе в руки і схуд.

Чоловік звинувачував себе в тому, що не зміг допомогти матері, яка померла від алкоголізму. 36-річний американець Брок Керроу з Штату Флориди почав заїдати стрес, – повідомляє Daily Mail.

Після щоденного переїдання ваги показували 238 кг.

Така кількість зайвих кілограмів загрожувала здоров’ю чоловіка. Американець зрозумів, що треба щось змінювати або вага його погубить.

Керроу сидів на різних дієтах, намагався знайти тренера. Але багато хто боявся за здоров’я потенційного клієнта, тому відмовляли. Через це він вирішив зробити операцію – рукавну гастропластику, після якої почав займатися фізичними вправами.

 ""

Він тренувався щодня. Зайнявся бойовим мистецтвом джиу-джитсу. У результаті чоловік зумів схуднути на 114 кг.

Мужчина похудел на 114 кг
Чоловік схуд на 114 кг

Зараз він дотримується збалансованого харчування, але іноді дозволяє собі солодке і піцу. Також він планує стати поліцейським.

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.