Світлана Лобода показала рідкісне фото з 63-річною мамою: як дві сестри. Ось в кого співачка така красива

Українська співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото зі своєю мамою Наталею Василівною. Для 63-річного віку вона виглядає чудово.

Героїня нашої сьогоднішньої стаття є активним користувачем Instagram, де регулярно виставляє свіжі фото і відео. Судячи з публікацій зірки, вона нарешті повернулася додому в Київ після насиченого літа, незважаючи на пандемію.

Спочатку артистка з дочками Євангеліною і Тільдою відпочивали в Греції, потім вони перебралися до Туреччини, де сестра Світлани Ксенія святкувала день народження. В кінці серпня знаменитість опинилася на французькому узбережжі. Саме карантин допоміг їй провести більше часу з сім’єю.

Светлана Лобода со своими дочками
Світлана Лобода зі своїми дочками

Зараз у Лободи знову починається активна робота над новими піснями, кліпами та іншими проектами, проте вона все так само знаходить час для рідних. Зовсім недавно виконавиця поділилася спільною фотографією з мамою — дами відпочивають на яхті.

Цей знімок артистка супроводила дуже зворушливим підписом:

«Мамочка — мій захисник, мій друг, моя опора. Любіть і бережіть своїх рідних… Особливо сьогодні. Телефонуйте їм, переживайте про них… Батьки — наше все».

У коментарях до посту шанувальники обсипали Наталію Василівну та Світлану безліччю компліментів:

  • «Які ви гарні!»;
  • «На цьому фото панує любов»;
  • «Мама як подруга»;
  • «Дуже схожі»;
  • «Як дві сестри»;
  • «Яка молода красива мама».
Светлана Лобода с мамой
Світлана Лобода з мамою

Цю ж фотографію опублікувала і сама матір співачки, але вже у себе в Instagram. Підписала вона її також зворушливо, зазначивши, що вдячна Богу за те, яку дочку він їй дав. Справжня сімейна ідилія.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.