(Відео) Неперевершено та артистично – Олег Винник в кліпі “Ніно “

Красива дівчина з гордим і незалежним виглядом потонула в очах Олега.

Талановитий артист і співак в черговий раз вразив своїм перевтіленням з піснею “Ніно”. Звичайно виноград він тисне не так, як Челентано, у того є великий досвід італійський. Однак харизма виконання пісні та сама Ніно неперевершеним. Красива дівчина з гірським і незалежним виглядом потонула в очах Олега. Та й він сам своїми очима і рухами видав своє ставлення до неї. Якщо ви звернули увагу в усі час кліпу вони не відривали очей один від одного, так зароджується любов і полум’ям горить все життя!

Яскраве місце було вибрано для знімання цього кліпу. Коли дивишся його, то начебто сам ти присутній на цьому чаклунстві приготування вина. Здається і саме вино від енергетики закоханої людини буде іншим – кожен хто його спробує, відчує незабутній смак любові!

Відео: кліп “Ніно”

Вам буде цікаво прочитати пости в соцмережах, які залишили шанувальники таланту Олега Винника:

Мa Sha: “Коли твоя бабуся Ніна, і ця пісня у тебе грає цілих 24 години.”

Inna Tamko: “Ця пісня підіймає настрій.”

Лариса Н: “Олежик! Ніно знає вся Україна. Вона стала твоєю візитною карткою. ”

Катерина: “Це дійсно, пісня масового ураження!”

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.