Потужні молитви, які можна використовувати, коли молитеся за своїх онуків

Світло праведних яскраво сяє, а світильник безбожних гасне.

Благословенний Спаситель, я молюся за своїх онуків, так само як я боявся Тебе, і мої діти боялися Тебе, нехай їх діти бояться Тебе. Я молюся, щоб вони виконували всі Твої укази та веління і прожили довге життя з Тобою. Я молюся, щоб Твоя присутність ніколи не йшло, куди б вони не пішли, нехай їх світло для Тебе сяє. Світло праведних яскраво сяє, а світильник безбожних гасне. Я молюся проти тьмяного світла і молюся, щоб він яскраво сяяв для оточення, амінь.

Повторення Закону 6: 2 і Притчі 13: 9

Прекрасна, я радію, бо мої внуки – моя радість! Мої онуки – благословення для мене, і я молю, щоб Ти продовжував покривати їх і висвітлювати їм Своє обличчя. Батько, Ти постійно поблагословив мене. Ви дали мені можливість жити, щоб насолоджуватися моїми внуками! Спасибі, що вручили мені цей подарунок, і спасибі за твій вічний мир. Я ставлю всіх своїх онуків перед Тобою прямо зараз і прошу, щоб Ти залишався в їхніх серцях до кінця їхніх днів, Амінь.

 ""

Притчі 17: 6 і Псалом 128: 5-6

Господи, Твій Дух на мені та ніколи не відступить від мене, Твої слова, які Ти вклав в мої уста, завжди будуть на моїх устах, в устах моїх дітей і на устах їхніх нащадків – з цього часу на і назавжди. Заздалегідь дякую Тобі за те, що благословив мене цілим поколінням святих. Покрийте моїх онуків в цьому спотвореному світі, слово, сказане над ними, вже відокремило їх від нечестивих. Я встану і сіяю, бо слава Господня сходить на мене, амінь.

Ісая 59: 21-22

Господи, кожен хороший дар і кожен досконалий дар сходить з висоти, спадний від Тебе, Отця світла, що в Нього нема змін або тіней через зміни. Мої онуки – дорогоцінний подарунок, подарований Вами. Дякую Тобі за все їхнє життя! Я молюся, щоб у міру їх дорослішання Ти вкладав в них більше Себе, щоб вони могли стати праведними людьми, вони стануть хорошим подарунком для оточення. Я молюся, щоб кожен, хто зустрічає моїх онуків, знав, що вони зустріли Тебе – використовуйте їх для Твоєї слави, Амінь. Якова 1:17

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.