Молитви, щоб не потрапити в погані ситуації в житті

Господи, я слабкий, але я вірю, що твоя могутня сила направить мене і мене буде тримати.

Молитва про духовне розрізненні

Боже, навчи мене і дай мені духовне розрізнення. Нехай твій Святий Дух і твоє слово направлять мене на правильний шлях. Убережи мене від помилкових навчань і неправильного розуміння своєї природи та своєї волі. Убережи мене від брехні ворога. Коли я подорожую по цій суші, нагодуйте мене та освіжіть мене своїм словом і своєю мудрістю. Я слабкий, але я вірю, що твоя могутня сила направить мене і мене буде тримати. Амінь.

Направ мене на шлях миру

Батько, я дякую Тобі за те, що ти мій світ, сяє в темряві. Коли я не знаю, в який бік повернути, я можу бігти до твого світла. Господи, пролий своє світло на темні місця в моєму серці та розумі. Веди мої ноги по шляху миру і благословення. Коли я перебуваю в темній ущелині страху і зневіри, будь моїм сходом сонця, що приносить безпеку та знання того, як діяти далі. Тримай мене у своїй досконалої волі. Амінь.

 ""

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Я часто не знаю, що робити, або знаю, але не роблю. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку. Не дозволяйте мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку. Будь для мене вірним Отцем, наставляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

Почуйте мене – молитва

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Почуйте мене і швидше приходите на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення. Боже веди мене заради свого імені. Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє щастя. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.