Дан Балан – шлях до вершини. Історія успіху талановитого співака (Відео)

У представленому нижче відео можна подивитися як Так Балан починав сою кар'єру і як удосконалювався у виконанні пісень.

Якщо подивитися на співака Дана Балана, то можна побачити, що сформувався чудового і талановитого співака.

У представленому нижче відео можна подивитися як Так Балан починав сою кар’єру і як удосконалювався у виконанні пісень. З кожним роком талановитий співак знаходив для себе і для всіх своїх шанувальників нові теми та викладав їх у словах пісні та музики. Його незвично красивий тембр голосу зачаровує. Уміння рухатися на сцені та в кліпах давали артистові можливість не тільки словами та голосом висловити свої душевні переживання, але і тілом він показував порив душі.

Ви можете переконатися в цьому подивившись добре підібрані сюжети в відео файлі.

Ви також побачите, як змінився не тільки на зовнішність, а й душевно Дан Балан протягом своєї кар’єри.

Відео: Дан Балан – шлях до вершини

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Данило Некрій-interesting: “І що характерно – написав все сам і музику теж сам. Я впевнений, що на самому початку його шляху він хотів довести своєму батькові, що зможе сам пробитися в цій сфері. У нього ж був вихід, з подачі батька стати напевно на тепленьке місце і не париться. Батько ж все-таки дипломатом був. Взагалі він молодець. Йому можна лише білою заздрістю позаздрити. Чому білої, тому що це був важкий труд. Писати пісню, музику, потім співати та вкладати назад в нове і знову розкручувати. Не те що як інші – їм пишуть і в них вливають купу грошей, щоб розкрутити. ”

Sams phone: “Всі пісні подобаються. Одна пісня краща за іншу. Завдяки Вашій відео ми глядачі, побачили становлення і розвиток Дана в його творчій кар’єрі, як автора і виконавця пісень. З нетерпінням чекаємо його нові пісні. ”

Kto To: “Величезне спасибі за таку виконану роботу половину пісень не знала, хоча інформацію, думала всю, простудіювала по Дану. Виділю пісню Freedom. “

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.