Янні – “Love Is All ” -Truth Is Forever! (Любов це все. Істина вічна!) (Відео)

У цій композиції, яка представлена нижче добре сказано про все. Музика, інструменти, вираз і слова - створює невловиме відчуття, що все взаємопов'язано.

Ви ніколи не замислювалися, що людей на нашій планеті стає все більше і більше? Здавалося б якомога ужитися всім на цій Землі. І найголовніше, щоб не було розбіжностей, сміття і воєн. Ви повинні усвідомити тільки одне – потрібно бути терплячими один до одного, толерантними та любити один одного. Любов – це все. З неї випливає все інше в житті. Істина вічна.

У цій композиції, яка представлена нижче добре сказано про все. Музика, інструменти, вираз і слова – створює невловиме відчуття, що все взаємопов’язано.

Подивіться це незабутнє відео і самі пориньте в любов.

Відео: композиція “Love Is All” -Truth Is Forever!

У соцмережах відреагували на це відео:

Михайло Михайлович: “Я хочу, щоб на кожному стовпі висіла музична колонка і грала ця і подібна добра музика і люди гуляли з посмішками, щоб не жили в кредит, щоб не було ніде воїни, щоб у всіх була над головою дах, їжа та одяг. Як же стало жити важко. Але ми впораємося.! Все добра, любові успіхів в цей непростий час! ”

Olga Krivokorova: “Прекрасний голос! Вступ вразило !!! Я не знаю англійську, але шкірою відчула, що це чудово!!!!”

Харьет Оганян: “Божественна музика і чудове виконання! Дякую Яні вам і вашому колективу !!! Хай вам всіх Бог! Люди Землі скажіть немає війні, голоду та убогості !!! Приєднуюся до ваших слів про прояв любові та терпимості один до одного! ”

Ольга Балаба: “Дивовижно! Дякую за виконання, за музичний супровід, за музику і любов! Музика вічно живе і нехай мир і любов на планеті будуть вічними, як ця музика! “

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.