7 акварельних ілюстрацій, які намальовані з використанням справжніх осіннього листя (Фото)

На мій погляд, осінній сезон - це диво, і особисто мені це дуже подобається.

Я Аллен Шоу, індійський художник, ілюстратор і оповідач з Берліна. Я отримав освіту режисера анімаційних фільмів, але більше не займаюся кіновиробництвом. Щороку восени роблю серію ілюстрацій. Тому, надихнувшись нинішнім сезоном цього року, я вирішив зібрати листя, сфотографувати їх, а потім додати акварельні ілюстрації, щоб висловити свою любов до них.

На мій погляд, осінній сезон – це диво, і особисто мені це дуже подобається. Я забув згадати, що це також моя улюблена пора року.

В основному я використовую акварель, але для цієї серії я використав фотографію як основу. Клацнувши зображення, я вивчив характер композицій, а потім почав робити фігури, відповідні контексту фотографій. Сподіваюся, вони вам сподобаються так само як я їх створював.

# 1 Поки ви милостиво падаєте, я намагаюся зберігати рівновагу!

 ""

# 2 Заграй мені колискову!

 ""

# 3 Осінь, вона йде!

 ""

# 4 Осінній вітер

 ""

# 5 Привіт!

 ""

# 6 Осінній балет

 ""

# 7 Шести струнна

 ""

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.