Пустотлива Alizee і Gregoire неперевершено танцюють Lyonnet Charleston Rock (Відео)

Початок виходу на танець, теж прекрасно продуманий і спочатку була інтрига - в ніж Алізе одягнена.

Коли дивишся виступ милою Алізе, ловиш себе на думці, що не знаєш, що краще – чи вона співає, або танцює. Всі прекрасно в неї виходить!

Так, і не дивно, така гарна дівчина причаровує до себе погляди шанувальників. Фігура, начебто на цьому відео і трохи повненька (в ногах), але це виглядає красиво і зовсім немає нічого зайвого.

Подивіться як Алізе завзято танцює і в цьому їй допомагає партнер Gregoire.

Початок виходу на танець, теж прекрасно продуманий і спочатку була інтрига – в ніж Алізе одягнена. Коли її розкрили – то все побачили прекрасне вбрання, відповідне самій танцівниці.

Всі, хто дивиться наше шоу “Танці з зірками” мають можливість порівняти виступ цієї пари з нашими учасниками шоу. І як вам порівняння? На чию користь ви схиляєтеся?

Відео: Алізе в танці Lyonnet Charleston Rock

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Павло ВРН: “Дуже добре вона рухається. Набагато краще, ніж партнер. ”

Tim C: “Виглядає щасливим і веселим.”

Vasily S: “Дуже жіночна, як завжди, правда танець не найкращий підібрали. Адже вона добре танцює, але тут цього не видно повною мірою, хоча її рухливість говорить про спортивні тренування і заняттях танцями. Молодець дівчинка. ”

Олександр Комаров: “Ех! Alizee! Терміново дієта і спортзал! Все повернеться, не слухай тролів. “

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.