Забрала сина додому. Тіна Кароль розповіла, як коронавірус вплинув на її сім’ю

Відома співачка Тіна Кароль прийняла рішення повернути сина Веніаміна додому з Лондона, де навчається хлопчик. Про це вона розказала в ефірі «Сніданку з 1+1» .

Виконавиця зазначила, що карантин значно вплинув на її графік роботи та на формат підготовки до проектів, в яких вона бере участь.  Зокрема, наразі репетиції  на «Голосі країни» проходять по відео-зв’язку. Втім, додає співачка, вона з розумінням приймає ситуацію та підлаштовується під відповідні заходи безпеки.

«Зараз контакти з людьми значно обмежилися. Ми живемо в новій реальності, ніколи з цим не стикалися раніше і сьогодні потрібно прийняти цей виклик, знайти в собі сили, спокій і рівновагу. Важливо піклуватися про своє здоров’я і піклуватися один про одного », – сказала Тіна.

Тіна Кароль з сином

Співачка також заявила, що говорила із сином про коронавірус та про небезпеку, яку слід очікувати. Причиною бесіди стало його негайне повернення додому у зв’язку із карантином.

Співачка також відверто розповіла про хвилювання, які пережила при організації перельоту сина в Україну.

«Веніамін зараз повернувся з навчання в Лондоні і знаходиться зі мною. Для мене це був справжній челлендж: закривають небо, а дитина повинна повернутися додому».

Тіна Кароль планує займатися з сином музикою і сподівається, що він їй допоможе покращити знання іноземних мов.

«Під час карантину нам з ним є чим зайнятися, він добре знає англійську, французьку, трохи мене підтягне, а я його – по музиці».

Тіна, як і всі вітчизняні артисти, через карантинні заходи перенесла свої концерти, які сподівається відновити у травні, коли вщухне паніка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Який гонорар отримували зірки радянського кіно.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару розповіла у скільки обійдеться церемонія.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.