Хлопчик-провидець, який попередив про пандемію, зробив нове пророцтво: “Помста Землі слід чекати в грудні “

Індійський хлопчик-астролог 14-річний Абігья Ананд попередив, що чекає людство в покарання за його нерозумну поведінка на планеті.

Цей підліток з Індії став відомим завдяки своєму прогнозу в 2019 році, коли він виклав в інтернет ролик, в якому попередив людство, що з Китаю прийде смертельний вірус, який захопить Землю і вб’є більше людей, ніж всі попередні пандемії разом узяті.

На той час, а це був серпень 2019 року, на його слова мало хто звернув увагу. Згадали про нього навесні 2020 року, коли з Уханю поширився коронавірус, через якого вся планета пішла на карантин.

За півроку до пандемії Абігья Ананд сказав, що світова економіка сильно порушиться, людям заборонять виходити з дому, відкрив і інші подробиці, які всі підтвердилися.

 "Провісник

Зараз хлопець зробив нове пророцтво. Він сказав, що буде новий сплеск пандемії з новим штампом коронавірусу, більш заразним і смертельним, помре ще багато людей, світ знову піде на повну ізоляцію.

А з 20-х чисел грудня 2020 року Земля почне мститися людям:

Земля помститься нерозумним істотам, які вважають себе господарями всього живого на планеті

Він попереджає про страшні катаклізми, в багатьох країнах будуть руйнівні землетруси, пожежі і потопи, виверження вулканів. У найбідніших державах почнеться повальний голод, але допомагати не буде кому – через пандемію і відсутність запасів їжі.

 "Природні

Але до середини весни можна очікувати сприятливого повороту подій – людство поміняє відношення до глобальних проблем, що заспокоїть планету. Пандемія піде на спад і в осені 2021 року коронавірус буде переможений.

Юний астролог попередив, що діяти урядам треба негайно – виробити план дій з припинення забруднення навколишнього середовища, в першу чергу.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!