На цей знак Зодіака майже не впливають роки життя

Софі Лорен виповнилося 85 років. В італійському і світовому кінематографі вона є легендою.

Люди, що народилися під цим знаком зодіака з кожним роком стають все красивіше і чарівніше, як старе вино з роками набирає особливого шарму.

Софі Лорен виповнилося 85 років. В італійському і світовому кінематографі вона є легендою. При появі на публіці ніхто не може повірити своїм очам, так добре вона виглядає в свої роки. Вона випромінює неймовірний харизм, зачаровує своєю посмішкою. Доповнює все це її красиві сукні і відмінна фігура. Її знову запросили на зйомку і вона знялася у фільмі “Життя після нас”.

Едоардо Понті, який є її сином і режисером цієї стрічки, умовив маму зніматися. Софі Лорен не відмовилася, так як роль виявилася цікава. Щоб увійти в образ – вона перевтілилася в стару жінку, яка залишок життя проводить в інвалідному візку. Всі її шанувальники розхвилювалися подумавши, що вона насправді так “постаріла”. Коли вона змила грим – все зрозуміли, що це був просто макіяж і зітхнули з полегшенням.

Чудова і прекрасна Софі Лорен, продовжує радувати шанувальників. Багато людей дивуються, тому, яким чином вона підтримує свою фігуру і красу в свої 85 років. Вона поділилася секретом: “Потрібно бути в гармонії сама з собою і буде все добре”.

Однак дехто вважає, що секрет її винятковості і молодості в тому, що вона по знаку Зодіаку – Діва. Народилася Софі -20 вересня 1934 року.

Існує думка, що Діви повільно старіють. Їх представники з кожним роком тільки стають красивішими.

На їх стан душевне і тілесне впливає Меркурій, яка їх захищає. Ця планета впливає на цікавість, молодість і спілкування. У зв’язку з чим Дівами життя сприймається як комбінація пригод, з яких необхідно взяти все найкраще. Вони насолоджуються кожним днем і часом їх життя. І зовсім при цьому не комплексують, що роки йдуть.

Вони проводять час в компанії молодого покоління і прекрасно їх розуміють і добре при цьому спілкуються.

Ті, хто народилися під цим знаком Зодіаку не панікують і не пасують перед труднощами. Вони добре прораховують свої дії наперед. Вони керуються девізом: «Прорвемось!» Діви витягують урок з помилок і при цьому вчаться на них.

Навіть найважча ситуація, з якою стикаються Діви не вибиватися їх з життєвої колії. Вони групуються і налаштовуються вирішити проблему. Як би їм не було важко в житті – вони завжди посміхаються і знаходяться у відмінному настрої.

Коли вони зазнають невдачі – це не поразка для них. Просто тимчасова складність. Чарівний шарм і харизма завжди з ними.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.