Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Дмитро Шепелєв – відомий телеведучий та актор, який багато років працював в Україні, а наразі живе та будує кар’єру у росії. Дмитро будував відносини з відомою співачкою Жанною Фріске і хоч вони офіційно не одружилися, та встигли стати батьками хлопчика Платона.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Шепелєв був з Фріске до останнього. Як відомо, співачка померла у 2015 році від онкології. Після смерті Фріске їхній 2-річний син залишився жити з батьком.

Через кілька років після смерті Жанни Фріске Дмитро Шепелєв почав будувати стосунки з іншою жінкою на ім’я Катерина. У 2021 році у них народився спільний син Тихон. Крім двох синів Дмитро виховує доньку Катерини від першого шлюбу, яка є ровесницею 10-річного Платона.

Дмитро Шепелєв рідко показує своїх дітей на публіку і мало показує у Мережі своє особисте життя. Та нещодавно чоловік вийшов у світ з двома синами та падчеркою.

Чоловік з дітьми взяв участь у програмі “У кругу друзів”, що виходить на російському телебаченні.

Дмитро Шепелєв показав 10-річного сина від Жанни Фріске
Дмитро Шепелєв показав 10-річного сина від Жанни Фріске

10-річний син Жанни Фріске Платон гарно тримався перед камерами і зовсім не соромився. Помітно, що хлопчик росте харизматичним і артистичним. Варто відмітити, що Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Дмитро Шепелєв показав 10-річного сина від Жанни Фріске
Дмитро Шепелєв показав 10-річного сина від Жанни Фріске

Нагадаємо, коли Жанна Фріске померла, маленькому Платону було всього 2 роки. Хлопчик зовсім не пам’ятає свою маму. Довгий час Дмитро Шепелєв не показував Платона на публіку, що вберегти його від обговорень. Та останні кілька років чоловік почав публікувати світлини хлопця у соціальних Мережах.

Як зараз виглядає 9-річний син покійної Жанни Фріске від Шепелєва
Дмитро Шепелєв показав 10-річного сина від Жанни Фріске

Також Дмитро Шепелєв не раз хизувався на своїй сторінці в Інстаграм тим, як його син грає на гітарі. Схоже, хлопчик перейняв музичний талант матері.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.