ТОП-3 знаки зодіаку, у яких з 17 серпня 2021 року покращаться відносини з другою половинкою

Вам все одно, чи підходить вам ця людина чи ні. У будь-якому випадку, що таке "правильно"? Якісь ідеальні відносини?

Ніколи не варто поспішати в стосунках, але спробуйте розповісти про це певним знакам зодіаку, особливо коли Місяць знаходиться у квадраті з Марсом.

З 17 серпня 2021 року Місяць опиниться у квадраті з Марсом, і три знаки зодіаку почнуть закохуватися.

Ми приходимо в цей світ і майже відразу ж запрограмовані на те, щоб думати, що у нас є певні цілі, яких потрібно досягти.

Якщо ми не досягнемо цих цілей, ми не будемо жити повноцінним життям – відповідно до очікувань.

Ці цілі складаються з ідеалів, і рідко кому вдається легко пристосуватися до такого цілеспрямованого способу життя.

Очікується, що ми виростемо, полюбимо, одружимося і народимо дітей.

Великі очікування зазвичай применшують наші справжні цілі та почуття. Якби ми всі робили те, що від нас очікували, то ми були б клонами один одного, а це просто не так – ми все люди та всі ми інтерпретуємо “очікування життя” по-різному.

Проте ми певною мірою застрягли в пастці свого розуму, і такі речі, як “очікування”, можуть тривати з нами все життя.

Одне з найбільш жорстких очікувань того, що потрібно кинути, – це коли ми відчуваємо себе нічим без партнера.

Це особливо небезпечно під час транзиту, наприклад, під час місячного квадрата Марса.

Цей перехід грає на нашій потреби виконувати борг, і в такому випадку це космічна гра, яка змушує нас відчувати, що нам потрібно кинутися в будь-яку романтику, яку ми можемо отримати.

У кого поліпшуватися відносини зі своєю другою половинкою?

Овен (21 березня – 19 квітня)

Безстрашність – це частина вашого характеру, Овен, і це пов’язано з імпульсивністю і ризикованістю.

17 серпня ви кинете всю обережність на вітер і стрибнете головою вперед в нову любов – незалежно від того, чи вважаєте ви це правильним чи ні. Ви цього хочете, і ви це отримаєте.

Ви не вірите у зважування варіантів, і ви не вірите, що в любові є щось добре чи погане, все, що ви знаєте, це те, що ви відчуваєте себе добре, вступаючи в контакт з цим новим людиною, і це саме те, що ви збираєтеся зробити.

Марс у Діві розпалює нерви, а у квадраті з Місяцем це начебто більше не хочеться тримати це в голові – вам потрібна справжня любов. Для тебе більше немає фантазії.

Вам все одно, чи підходить вам ця людина чи ні. У будь-якому випадку, що таке “правильно”? Якісь ідеальні відносини? Ви знаєте, що цього не існує, і тому занурюєтеся в любов, готові до всього, що зустрінеться на вашому шляху.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Причина, по якій ви збираєтеся вступити в нові відносини, полягає в тому, що, Діва, ви в розпачі і вважаєте, що це ваш єдиний шанс. Ви захопилися ідеалізмом очікування, якщо ви не є партнером, що б люди сказали?

Останнє, що вам потрібно знати, це те, що люди дивляться на вас, не розуміючи, чому ви не змогли прикувати коханої людини – з вами щось не так? Ти надто потворний, щоб тебе любили? Це ті речі, які будуть приходити вам у голову, навіть якщо вони не мають нічого спільного з реальністю.

Ви хочете зануритися в любов через очікування інших людей. Ви живете своїм життям; ви виправдовуєте очікування своїх батьків і якогось фальшивого суспільства, яке існувало в 1950-х роках.

Ви переконали себе, що самотність рівносильно смерті, тому ви вибираєте будь-якого, хто скаже вам “так”. Так, Місяць у квадраті, Марс у Діві – це удар по старому обличчю, згодні?

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Ви кидаєтеся в любов, тому що вам потрібна допомога. В упор, давайте не будемо шкодувати слів.

Тобі наплювати на любов, але тобі бракує людині, тому що Бог знає, що ти по вуха в відповідальності, і було б непогано просто мати додаткову пару рук, щоб допомогти тобі? Любов – це не те, чого ви хочете, але ви вдаєте нею заради товариства.

Справа не в тому, що вам холодно, а в тому, що ви живете в реальному світі, і цей конкретний реальний світ не дав вам достатньо часу або робочої сили, щоб впоратися з цим самостійно.

Вам потрібен хтось, і оскільки Марс у квадраті Місяця просто ковзає по вашому карми планом, ви хапаєте те, що можете отримати, і витягаєте з цього максимум користі.

Інша людина закохається в вас, що приємно, але ваша любов
не потрібно в цих відносинах.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.