Унікальне явище на небі: велике з’єднання Сатурна і Юпітера – нова Віфлеємська зірка

З'єднання двох найбільших планет Сонячної системи буває раз на кілька століть і тепер нам надана унікальна возвожность бачити це унікальне явище.

Подія відбудеться 21 грудня 2020 року, в День зимового сонцестояння, що подвоює його астрологічну силу.

Що кажуть історики

Останній раз Юпітер і Сатурн з’єднувалися на небі за часів Галілео Галілея в липні 1623 року, але тоді ці планети зійшлися на тлі сонячного диска і люди його просто не змогли бачити. В той день помер Папа Римський Григорій XV. Перед цим планети з’єдналися в березні 1226 року – цей період теж був позначений значущими подіями – Чингісхан завоював Азію і був названий самим великим правителем світу, він почав похід на Європу.

Віфлеємська зірка
Віфлеємська зірка

Ще раніше Юпітер і Сатурн об’єдналися в день народження Христа, це було добре помітно на небі і явище отримало назву Віфлеємська (Бетлегемская) зірка. Саме по ній орієнтувалися волхви, прийнявши її за знамення народження божественного сина.

Що кажуть астрономи

21 грудня 2020 року планети Юпітер і Сатурн наблизяться один до одного на найкоротшу відстань в історії – між ними буде 730 мільйонів кілометрів. А від Землі до Юпітера – 890 мільйонів. Орбіти Юпітера і Сатурна в тій площині, що ми бачимо з Землі, практично співпадуть, що значно посилить яскравість світіння, буде видно навіть найбільші супутники планет. При ясному небі це можна буде спостерігати без спеціальних пристосувань у лінії горизонту в південно-західній частині неба. Триватиме явище цілих 5 діб.

Злиття Юпітера і Сатурна
Злиття Юпітера і Сатурна

Явище вже назвали новою Віфлеємської зіркою.

Що кажуть астрологи

Велике з’єднання Юпітера і Сатурна відзначено ще й унікальним нумерологічним змістом – 21.12.2020 о 21:21. Після нього почнеться новий 20-річний планетарний цикл, який використовується для вивчення історичних періодів. Таке злиття в астрології носить назву “цикл влади” або “цикл царів”, а також вже отримало позначення “фатальне”, тому що відбудеться в знаку Водолія. Воно надасть дуже сильний вплив на багато сфер людського життя.

Вплив сполуки Юпітера і Сатурна на людину
Вплив сполуки Юпітера і Сатурна на людину

Астрологи радять:

  1. 21.12.2020 рівно о 21:21 (за київським часом) загадати бажання і озвучити його в космос.
  2. Ця дата – ідеальна для будь-якого нового починання – воно буде успішним.
  3. Дні великого злиття дозволяють без зусиль позбутися від шкідливих звичок – просто треба захотіти і прийняти тверде рішення.
  4. Можна також без зусиль позбутися гнітючого вантажу – в емоціях, відносинах, в матеріальному плані. Всі непотрібні і зламані речі треба урочисто викинути – і в життя прийде нове.

Поставте собі нагадування, щоб не пропустити подія, яка не кожному дано бачити в своєму житті.

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.