Найщасливіший день у 2023 році за гороскопом: астрологи назвали дату і знаки Зодіаку, яким поталанить

Безперечно кожному хочеться, аби Доля була до нього прихильна. Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку цього року пощастить найбільше та який день для них виявиться особливо щасливим

За прогнозами астрологів, Новий рік для багатьох стане переломним і в особистому, і в професійному житті. Для декого він пройде більш-менш спокійно, а комусь варто готуватись до злетів та падінь. Головний символ 2023 року – Чорний Водяний Кролик. До кого пухнаста тваринка буде особливо прихильною та кому принесе багато щастя, читайте в матеріалі.

Овен – 16 травня

Усім Овнам варто чекати хороших новин, особливо 16 травня. До цього дня Юпітер не покидатиме вашого знаку зодіаку. Хоча спершу вам може здаватись, що це – погано, варто зауважити, що для вас такі звістки є особливо втішними. До середини останнього місяці весни життя протікатиме спокійно, а ось вже з 16 травня ви маєте шанс підвищити дохід, розширити особисте майно та покращити стосунки зі своїми близькими.

Найщасливіший день для знаків зодіаку 2023 року
Найщасливіший день для знаків зодіаку 2023 року

Телець – 16 травня

Ще один щасливчик – Телець. Оскільки 16 травня планета Юпітер покидає Овнів, вона входить у Тельців. Приземлені та практичні за своєю природою Тельці відчують на собі вплив планети, адже вона ніби підійме вас над землею. Весняний і літній період буде особливо продуктивним для Тельців на робочому фронті – вас чекають злети в кар’єрі.

Рак – 30 серпня

Останній місяць літа і перший місяць осені стануть особливо щасливими для представників водної стихії. Так, астрологи обіцяють, що з 30 серпня в Раків почнеться період рішучості та сміливості, а це означає, що майже у всіх сферах життя вдасться досягти успіху. Особливу увагу знавці радять звернути на кар’єру та взаємини з близькими людьми – покращити ситуацію на цих двох фронтах вдасться найбільше.

Найщасливіший день 2023 року
Найщасливіший день 2023 року

Діва – 1 квітня

За прогнозами астрологів, найщасливіший період 2023 для Дів буде з настанням другої чверті року, яка починається 1 квітня. Тоді існує можливість покращити та вивести на новий рівень романтичні стосунки, а також вирушити у подорож і скористатись діловими можливостями. Загалом, яким сміливим не здавалася б ваша ідея, ви точно зможете її втілити.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.