Ванга передбачила громадянську війну в США в 2021 році і важкі часи для Європи

Болгарська ясновидиця Ванга передбачила, що 2021 рік буде складним для всього світу.

Ясновидиця з Болгарії Ванга ще за життя встигла зробити величезну кількість прогнозів, яких вистачить ще на кілька десятків років. Багато з цих прогнозів збулося, що змушує вірити в правдивість слів Ванги.

За інформацією видання Nation News, для американців рік Білого Металевого бика стане переломним, згідно з пророцтвами ясновидиці. Також Ванга передбачила, що нинішній президент США стане останнім, після чого в країні почнеться громадянська війна, почнеться занепад і Сполучені Штати передадуть лідерські позиції Китаю та Росії.

В майбутньому Європи в 2021 році Ванга також не бачила нічого хорошого, на неї чекає чимало біженців і мігрантів. Посиляться конфлікти між приїжджими і місцевими жителями.

Більшість пророцтв Ванги збулися
Більшість пророцтв Ванги збулися

За прогнозами, в 2021 році варто очікувати стихійних лих – землетрусів і природних катаклізмів. Також є ймовірність, що Каліфорнія буде затоплена.

Що стосується приємних змін, Ванга передбачила, що в 2021 році вчені знайдуть ліки від страшної хвороби. Ймовірно, мова йшла про рак.

Які прогнози Ванги збулися і чи варто вірити ясновидиці?

Буквально весь світ знає про болгарську провидицю Вангу. Багато сперечаються, чи можна довіряти прогнозам ясновидиці.

Ясновидиця пояснювала, що вона вступає в контакт з померлими, а ті розповідають їй про все, що їй хочеться знати. Іноді відвідувачеві досить було увійти в кімнату, як Ванга виносила свій «вердикт».

Ванга передбачала долю не тільки людини, але і цілих держав і навіть світу.

Ми зібрали для вас кілька передбачень Ванги, які збулися:

  1. Ванга передбачила розпад СРСР. Ще в 1979 році вона говорила про зміни і прийдешнє розпаді великої держави.
  2. Теракт в США 2001 року, коли терористи підірвали знамениті вежі-близнюки Ванга описала ще в 1989 році.
  3. Ванга побачила катастрофу з підводним човном «Курськ». Ясновидиця навіть назвала точний рік, коли подлотка піде під воду і загине більше 100 чоловік.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.