(Відео) Народні прикмети. 10 речей, що приносять удачу і щастя в дім

Ви повинні знати, що існують предмети, які приносять удачу.

Кожна людина хоче бути щасливою в житті. Деякі не знають як досягти щастя і бути щасливим. Це окрема тема. Однак ви повинні знати, що існують предмети, які приносять удачу.

Справа в тому, що щастя приносить не тільки настрій господаря будинку. Ви можете принести ці предмети в будинок якщо їх немає у вас в будинку.

 ""

Так наприклад підкова – приносить удачу. Народне повір’я говорити, що наявність в будинку підкови принесе удачу і здоров’я сім’ї. Тобто удача буде завжди “на коні”.

Але не тільки наявність підкови принесе вам успіх і щастя – потрібно її ще й правильно розмістити в будинку. Тоді горе і біда буде обходити вас стороною.

Потрібно пронести підков по всіх кімнатах будинку і попросити її про захист і благополуччя.

Необхідно, також розповідати підкові як вона допомагає.

Також давно відомо, що нечисть в будинку приносить розлад у родині. Найдієвішим засобом від нечисті завжди вважався часник.

Він діє від пристріту і псування.

Традиційно часник вішають в затишному місці під стелею. За старих часів вінки з часнику були в кожній хаті.

Для тих, хто хоче, щоб будинок був повною чашею – слід запастися медом. Мед в будинку – до достатку і їжа для домовика. Мед потрібно вилити на красиве блюдечко і запропонувати домовому залишивши його в затишному місці. І домовик постарається про достаток в будинку.

Подивіться весь відео файл і дізнаєтеся все про 10 речей які принесуть удачу і достаток в будинок.

Відео: 10 речей які повинні бути в будинку для достатку і удачі

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.