27 вересня 2021 року повертається Ретроградний Меркурій: чого очікувати?

Планетарний цикл розпорядився так, що з понеділка, 27 вересня настає період, коли верховенство бере Ретроградний Меркурій.

Багато хто знає фразу “це Ретроградний Меркурій винен “. Вираз виникло не просто так, і зовсім неспроста на нього списують всі біди. Він має дійсно сильний вплив на негативну енергетику.

Чому важливо знати, коли вступає в силу енергія ретроградного Меркурія?

ретроградний Меркурій
ретроградний Меркурій

Все дуже просто – попереджений – значить озброєний. Дане астрологічне явище поширюється не тільки на метеозалежних людей. І знаючи його сценарій, можна передбачити потенційно небезпечні для себе дати.

Ретроградний Меркурій – загроза

Коли ця планета знаходиться в домінантному становищі, багато людей пригніченими і надчуттєвими. Ви будете здивовані, але саме в період з 27 вересня по 18 жовтня (цикл Меркурія), можуть відбуватися і хороші речі. Однак найчастіше негативної енергетики настільки багато, що людина зациклюється саме на ній.

Чому потрібно знати, в який період проявляється ретроградний Меркурій?

Як ми вже говорили, попереджений – значить озброєний. Вам слід підготуватися, і на самі “важкі ” дати скасувати важливі угоди і заплановані дії. До речі, в період дії ретроградна Меркурія краще не виходити заміж / не одружуватися, не купувати дорогих речей, не відкривати бізнес, не брати відповідальних рішень. Адже всі ці дії будуть здійснені під впливом Меркурія.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.