Як звернутися до ангела-хранителя для захисту і подяки

Коли вранці встанете, скажіть так: "Ангел мій, ходімо зі мною. Ти попереду, я за тобою. " І потім сміливо можете починати свій день.

Багато людей, особливо християни вважають, що у них є ангел охоронець.
Ангель-хранитель дається людині при його народженні. Він незримо присутній біля людини та захищає його в різних ситуаціях.

Більшість людей навіть не здогадуються, що він поруч.
Ознаки за якими можна визначити, що ангел-хранитель посилає вам повідомлення різні. Це може бути де не взялася пір’їнка яка чомусь впала вам у вічі. А може тиха музика, яка зазвучала у вас у вухах, коли навколо нікого немає. Іноді людині може приснитися сон, в якому ангел-хранитель попереджає вас про щось погане.
У кожної людини це буває по-різному.

Ангел охоронець

Потрібно звертатися в думках або словах, коли ви молитеся до ангела-хранителя.
Говоріть з ним бо би ви говорили зі своїм кращим другом.
Він завжди почує вас.

Краще з ранку коли ви молитеся звернутися до ангела-хранителя про вашу захисту упродовж всього дня.
Попросіть його йти завжди попереду вас в тій дорозі, яку ви плануєте з самого початку дня. Ви завжди будете під його захистом.

Коли вранці встанете, скажіть так: “Ангел мій, ходімо зі мною. Ти попереду, я за тобою.” І потім сміливо можете починати свій день.

Протягом дня, якщо у вас буде час, то поспілкуйтеся з ангелом-хранителем і знову попросіть його захистити вас від всього поганого, що може з вами трапитися.

По закінченню дня, обов’язково подякуйте свого ангела-хранителя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.