(Відео) 74 річний чоловік стрибнув у воду, щоб врятувати собаку з пащі алігатора

Чоловік, який вирвав свого цуценя з пащі алігатора, не впустивши сигару, був проголошений героєм.

74-річний чоловік стрибнув у воду, врятував собаку з пащі алігатора

Чоловік, який вирвав свого цуценя з пащі алігатора, не впустивши сигару, був проголошений героєм після того, як кадри зустрічі широко поширилися в Інтернеті.

74-річний Річард Уілбенкс знаходився біля свого будинку в Естеро, штат Флорида, коли рептилія вилетіла зі ставка на його задньому дворі «як ракета» і потягла свого тримісячного кавалер-кінг-чарльз-спанієля на поверхню.

порятунок цуценя
Порятунок цуценя

“Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким. Це було так швидко “, – сказав Уілбенкс CNN, додавши, що це був раптовий викид адреналіну, який спонукав його автоматично стрибнути в ставок, щоб врятувати життя свого нового вихованця, якого він назвав Ганнером.

Відео спостереження за 20-секундним інцидентом, опубліковане на цьому тижні, показує, як Уілбенкс по пояс у воді стогне, коли він витягує свого цуценя з води з американським алігатором, все ще прикріпленим до нижньої частини його тіла.

Можна побачити, як Уілбенкс кидається в ставку, намагаючись звільнити Скуляни цуценя з лап алігатора. Більш ніж через 10 секунд Уілбенкс процвітає у своїй спробі врятувати цуценя, якого потім видно, як він біжить по схилу пагорба в бік від води в безпечне місце.

Уілбенкс сказав CNN, що його руки були закривавлені та зжовані після битви з алігаторів, хоча щеня і сигара залишилися цілими.

Інцидент був записаний камерами, які були розміщені по всьому району в рамках проєкту, запущеного Федерацією дикої природи Флориди (FWF) і фондом fSTOP Foundation на початку цього року. Спільна ініціатива спрямована на зйомку дикої природи в співтоваристві, щоб місцеві жителі могли більше дізнатися про тварин, з якими вони живуть, включаючи оленів, єнотів і диких рисі.

“Вкрай важливо, щоб люди, які живуть на кордоні дикої землі, вживали додаткових заходів обережності – собак слід тримати на повідцю, а люди та домашні тварини не повинні затримуватися на краю великих водойм, де, як відомо, живуть алігатори”, – заявила організація в понеділок.

Американські алігатори часто ховаються в ставках, річках і болотах Флориди та мають сумнозвісні потужні щелепи, які сильно стискають свою здобич. Рептилії в основному м’ясоїдні, і вони нерідко шукають дрібних домашніх тварин в якості джерела їжі поряд з іншими ссавцями, хоча смертельні нападу на людей відносно рідкісні.

У Твіттері багато захоплювалися кадрами, хвалячи Уілбанкса за його кмітливість і хоробрість.

“Спас цуценя від того, щоб його з’їв алігатор, і навіть не впустив сигару, справжня легенда “, – йдеться в одному твіті, в той час, як в інших говорилося, що відданий батько собаки заслужив медаль за хоробрий порятунок.

Кулеметникові вилікували невелике поранення в живіт, але в іншому він в порядку, в той час, як Уілбенкс отримав щеплення від правця і з цього моменту буде тримати свого вихованця якомога далі від води.

Інформацію узято з “Вашингтон Пост”.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.