Як рятували білку в міському парку небайдужі люди (Відео)

В одному парку білченя заплутався в мотку волосіні, який люди викинули в парку. Сама вона не змогла виплутатися і допомогли співчутливі хлопчаки.

Деревні білки отримали своє загальну назву від того факту, що вони водяться в лісових і міських районах з деревами. Вони гніздяться, уникають хижаків і збирають їжу на деревах. Деревні білки – це всеосяжний термін для декількох видів, сірих білок, білок-летяг і соснових білок.

Як виглядають деревні білки?

Їх колір може варіюватися в залежності від навколишнього середовища проживання і регіонів, в яких вони мешкають. У північно-східній частині ареалу білки мають тенденцію бути сірими зверху і жовтуватими знизу. У західній частині ареалу вони яскраво-рожевого кольору. У південній частині ареалу вони, як правило, чорні з білими плямами на морді та хвості. Їх хутро темно-сірий з переплетеними ділянками більш світлого сірого кольору. Соснові білки, яких також називають червоними білками. Їх хутро іржаво-червоний або сірий зверху з білою або сірувато-білою нижньою стороною і хвостом з чорними смугами та білими краями.

Білка
Білка

Міські білки

Часто білки живуть в міських парках і лісонасадженнях. Так їм простіше просочитися взимку. Їх підгодовують небайдужі люди.

Однак люди також можуть стати причиною проблем для білок. Так в одному парку білченя заплутався в мотку волосіні, який люди викинули в парку. Сама вона не змогла виплутатися і допомогли співчутливі хлопчаки. Спершу білку побачила бабуся і розповіла хлопчикам де вона знаходиться. Хлопці намагалися відразу звільнити білку вручну, але розплутати волосінь особливо на шиї їм не вдалося. Тому вони забрали її до себе і почали звільняти від волосіні. Як це було ви можете подивитися на відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.