Як виростити багато білих грибів у себе вдома на підвіконні (Відео)

Білі гриби є основним продуктом харчування кулінарів і ресторанів по всьому світу. У них багатий горіховий смак, а їх інтенсивний землистий аромат.

Деякі ощадливі кухаря навчилися вирощувати білі гриби вдома.

Білі гриби є основним продуктом харчування кулінарів і ресторанів по всьому світу. У них багатий горіховий смак, а їх інтенсивний землистий аромат робить їх ідеальними для соусів і рагу!

Але від білих грибів справа не тільки в їх чудовому смаку.

Білі гриби мають цілу низку цілющих властивостей, які вчені досліджували протягом багатьох років. Нещодавно вони виявили, що білі гриби мають антивіковими властивостями і допомагають знизити ризик раку.

Є багато способів вирощувати білі гриби вдома, і я тестував деякі з них, які знайшов в Інтернеті. Я розповім про методи, які спрацювали, і про те, чого я б уникав.

Ви можете почати вирощувати білі гриби в домашніх умовах різними способами. На мій погляд, кращий спосіб зробити це самому – виростити їх зі шприца зі спорами або клонувати.

 

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.