У милої собачки постійно стирчить мову з рота – і ніхто не знає чому

Один маленький песик став великим хітом у Лідсі через його власної маленької примхи, яка повністю пов'язана з його мовою.

Собачка, схожа на ведмедика і на прізвисько – Ведмідь, чотирирічний поморський хрест ши-тцу, залишив ветеринарів в замішанні, так як його язик постійно стирчав з рота

Собаки просто кращі, чи не так? Вони милі і пухнасті, витягують нас з дому, щоб тренуватися і люблять обніматися.

І вони також роблять найсмішніші речі – наприклад, намагаються сісти на коліна свого власника, навіть якщо вони дуже великі.

Один маленький песик став великим хітом у Лідсі через його власної маленької примхи, яка повністю пов’язана з його язиком.

У чотирирічного поморського ши-тцу, завжди висунутий язик з рота.

Його власник Олександр Кой каже, що вперше помітив це, коли маленькому цуценяті було всього шість місяців.

 ""

«Це сталося дуже раніше», – сказав консультант-терапевт.

«Це було дійсно дивно, тому що в шість місяців його язик дійсно висовувався весь час».

Олександр взяв песика до ветеринарів, щоб з’ясувати, що саме відбувається – і навіть експерти були збиті з пантелику язиком собаки.

Він продовжив: «Ветеринари запевнили мене, що це не медична проблема або проблема в будь-якому випадку, але в рівній мірі не могли пояснити, чому це відбувається».

Хоча власнику собаки нема про що турбуватися, він стверджує, що є одна проблема, з якою собака часто стикається, тому що у неї стирчить язик.

«Його язик висихає, тому йому потрібні маленькі глотки води, щоб зволожити його, особливо при тривалих прогулянках», – пояснив Олександр.

“Це не викликає у нього ніякого дискомфорту, а просто змушує його виглядати так, ніби він весь час висуває свій язик! ”

Дуже зухвалий, коли всім показує язика!

Він додав, що у Медведя немає проблем, коли справа доходить до їжі або пиття – у всякому разі, він любить свою їжу “занадто сильно “.

«Він буде стояти на задніх ногах і трохи потанцювати заради їжі».

Ведмідь описується як «наймиліша собака» його власника, як «ідеальний маленький плюшевий ведмедик» – ось що надихнуло так його назвати.

 ""

І хоча у нього поки немає великих передплатників в Instagram, оскільки Олександр був надто зайнятий, щоб працювати з обліковим записом, можна було б почати роботу дуже скоро.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.