У Києві загорілися декорації на головній ялинці країни: пожежу вдалося швидко загасити (Фото і відео)

На Софійській площі в Києві на день Святого Миколая 19 грудня 2020 року запалили вогні головної новорічної ялинки країни. При чому "запалили " в прямому сенсі.

На церемонію зібралися кілька тисяч осіб. Представляв відкриття мер столиці Віталій Кличко.

Під час відкриття ялинки відбулося не дуже приємна подія – загорілася ілюмінацій декорація. На щастя, на місці були вогнегасники, і кілька людей з числа, скоріш за все, персоналу заходи, швидко його загасили.

Пожежа на ялинці в Києві 19 грудня 2020 року
Пожежа на ялинці в Києві 19 грудня 2020 року

Однак глядачів це не злякало, і більшість людей не тікали від вогню, а просто знімали його на камеру.

Під час запуску феєрверків загорілася декорація, але її швидко загасили: фото і відео

Ведучий почав коментувати те, що відбувається, і намагався якомога швидше заспокоїти присутніх.

«Не хвилюйтеся, все нормально, зараз все погасять … 2020 рік», – пожартував ведучий.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій редакції “Одна хвилина ” розповіли, що від такої ситуації ніхто не застрахований, особливо якщо в одному місці розміщено багато святкової ілюмінації.

Вона підібрана відповідно до протипожежних вимог, однак на місці все одно чергують пожежні, а також по периметру розташовані кілька десятків робочих вогнегасників.

Нагадаємо, з цією ялинкою був пов’язаний казус ще на самому початку, коли замість зірки на її верхівку розмістили капелюх. Тоді в соціальних мережах почали висловлюватися про несмак декораторів і було прийнято оперативне рішення демонтувати шапку і начепити туди звичайну шестілучную зірку.

Головна ялинка країни
Головна ялинка країни

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.