Змінилася вартість овочів і фруктів в Україні: що подешевшало?

Подешевшали зелений горошок, спаржа і редиска. Зелень, така як кінза і петрушка, підвищилися в ціні.

Що цікавить населення нашої країни? Комунальні послуги та ціни на харчові продукти. Як прожити цілий місяць пенсіонерам, або людям з невеликою заробітною платою?

Тому українці уважно стежать за цінами на продукти. Вони відвідують кілька магазинів, щоб порівняти ціни та вибрати вартість продуктів подешевше.

У нашій країні стрімко змінюються ціни на харчові продукти, в тому числі на фрукти та овочі. За зміною цін українці не встигають стежити. І звичайно всім цікаво як по Україні змінюються ціни. Збільшуються вони або зменшуються?

Потрібно відзначити, що після тривалого зниження ціни на овочі, ціни стабілізувалися, а подекуди навіть почали зростати.
Так знижується ціна на помідори, болгарський перець і огірки.

Яка буде ціна на овочі та фрукти?

Подешевшали зелений горошок, спаржа і редиска. Зелень, така як кінза і петрушка, підвищилися в ціні. На іншу зелень ціни знизилися. Вартість черешні, також знизилася. Ціни на садову суницю, яблука і банани, пішли вниз.

Також жителі України болісно реагують на зміну ціни на гречку. Це популярний продукт в нашій країні. І якщо вартість гречки підвищується, то це викликає обурення у населення.

Аналітики пояснили, що в цьому році ціна на гречку зросла на 8% і в червні вона коштує в середньому 43,30 гривні за 1 кг. Як вони констатують, що це підвищення відповідає рівню інфляції в країні та найближчим часом цінових стрибків на гречку не повинно бути.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.