Свята та вихідні листопада 2021: скільки будемо відпочивати в цьому унікальному місяці

Наступний місяць не буде багатим на вихідні. Українці будуть відпочивати тільки у встановлені дні - суботу та неділю.

Проте, в листопаді 2021 року кілька важливих дат.

Вихідними в останній місяць осені будуть: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 числа

Вихідними в останній місяць осені будуть: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 числа
Вихідними в останній місяць осені будуть: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 числа

Зокрема, до свят можна віднести День залізничника, який відзначається 4 листопада. Вже 7 листопада відзначатиметься День працівника соціальної сфери, а 9 числа – звичний дeнь української писемності та мови.

17 листопада – Міжнародний день студентів, який відзначається практично у всіх країнах бурхливими святкуваннями і вечірками.

27 листопада – День пам’яті жертв голодоморів

28 листопада – День працівника фінансового моніторингу; Початок Різдвяного посту.

Однак жоден з перерахованих вище свят не є таким, що дає право на додатковий вихідний. Тому не варто розслаблятися, і передостанній місяць цього року доведеться відпрацювати сповна. Зате в грудні на честь Католицького Різдва будуть затяжні свята, які дозволять добре відпочити, побачитися з рідними і насититися атмосферою новорічної метушні.

Відзначимо, що згідно із законодавством, в Україні зимові свята будуть затяжними. Тому заздалегідь дізнайтеся коли вихідні в листопаді 2021 і коли вихідні в грудні 2021, щоб зуміти спланувати своє дозвілля і нічого не упустити.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.