Як виростити тюльпани і нарциси у вазі на підвіконні? Саме час садити!

Найелегантніші цибулини тюльпанів і нарцисів бувають практично будь-якого кольору, від білого і пастельного до чорнильно-фіолетового, а також двоколірного.

Тюльпани та нарциси настільки надійні, що їх можна навіть вирощувати без ґрунту у вазі з водою.

Це може зробити будь-яка людина, яка любить квіти та хоче побачити їх колір раніше.

Це просто і потребує великих зусиль і грошових витрат. Але зате ви побачите у себе на підвіконні до вази прекрасні квіти, які будуть радувати вас.

Любіть тюльпани та нарциси, але у вас немає терпіння садити та чекати, коли цибулини зацвітуть навесні?

Що, якби ми сказали вам, що є більш швидкий та простий спосіб насолодитися тюльпанами та нарцисами раніше, ніж вони природним чином виростуть на відкритому повітрі.

Для всіх вас, більш нетерплячих людей, вирощування тюльпанів в приміщенні у вазі з водою – це простий спосіб швидко почати сезон!

Тут ми ділимося покроковим керівництвом по вирощуванню тюльпанів у вазі з цибулин.

 ""

Виберіть великі цибулини

Восени вибирайте великі цибулини тюльпанів і нарцисів в судовому магазині, продуктовому магазині або квітковому магазині. Чим більше цибулина, тим більше цвітіння.

Ви також можете взяти ваші цибулини тюльпанів і нарцисів, які ви виростили торік.

Природно якість ваших домашніх цибулин буде вище.

Пам’ятайте, що цибулин потрібно певну кількість холодного і сонного часу. Більшості тюльпанів і нарцисів потрібно від 12 до 15 тижнів. Кожен сорт може відрізнятися. Ви можете купити цибулини та покласти їх в холодильник на цей час.

Однак тримайте їх якомога далі від яблук. Газ, що виділяється фруктами, такими як яблука, не дає їм зацвісти. Так що гаражний холодильник – відмінний варіант. Завжди прохолоджуйте рекомендований час і ні в якому разі не менше. Менше охолодження призведе до відсутності цвітіння.

Насипте намистини або дрібну гальку в вазу

Тепер, коли ваші цибулини були охолоджені мінімальну кількість часу, дістаньте їх з холодильника. Помістіть жменю або дві скляні намистини або дрібної гальки в скляну вазу. Розмістіть цибулини вістрям вгору на скляних бусинах. Покладіть ще одну або дві додаткові скляних намистини навколо цибулин. Коріння будуть проходити крізь скляні намистини або гальку в воду.

Тільки не потрібно наливати воду вище цибулин, бо вони почнуть гнити.

Додайте воду і поставте на сонці

 "" Налийте воду в вазу прямо під основу цибулин. Помістіть в кімнату з яскравим непрямим сонячним світлом і спостерігайте, як ростуть цибулини! Коріння будуть проходити крізь скляні намистини в воду. Обов’язково тримайте воду на оптимальному рівні.

Найелегантніші цибулини тюльпанів і нарцисів бувають практично будь-якого кольору, від білого і пастельного до чорнильно-фіолетового, а також двоколірного.

Як тільки ваш тюльпан або нарцис зацвів, підтримуйте рівень вологості на колишньому рівні та продовжуйте змінювати воду. Ваші форсовані тюльпани та нарциси повинні зберігатися тиждень або більше.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.