Як виглядає і чим знаменита найрозумніша кішка в світі? Поставила не один рекорд

В Австралії живе якась Аніка Моріц. Дівчині лише 20 років, а вона вже прославилася на весь світ. Але не собою, а своїм вихованцем.

У Анніки є домашня улюблениця, яку звуть Алексіс. Кішці вже 8 років, і вона має особливі навички – її називають найрозумнішою кішкою в світі.

Найрозумніша кішка в світі може виконати 26 фокусів і трюків всього за одну хвилину

Відео про кішку опублікував Ютуб-канал “Книга Рекордів Гіннеса “. Скільки трюків може виконати цей кіт? – Книга рекордів Гіннеса

 

Це не просто так. Господиня почала дресирувати кішку, коли вусатою було всього 12 тижнів. Тому зараз Алексіс – справжня гордість своєї господині Аніко Моринці.

Моринці розповідає, що за допомогою регулярної і наполегливої дресирування намагалася довести всім, хто сумнівається в розумових здібностях кішок, що вони не тільки прикраса вітальні.

Їх можна видресирувати, якщо докладати багато зусиль, терпіння, любові та розуміння.

На відео з Ютуб-каналу видно, що кішка відгукується на звернення господині, подає їй лапки на прохання, грає в так звану гру “добре “, стрибає, показує справжні гімнастичні прийоми.

Її господиня ходить на всілякі виставки домашніх тварин, і хвалиться своєю улюбленицею.

І це дало свої результати – вихованець прославився на весь світ своїми розумовими здібностями.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.