Незвичайний кавун здивував покупця: кісточок немає і м’якоті теж

Коли покупець його розрізав, то всередині не було ні м'якоті, ні кісточок. Покупець побачив біло-зелений м'якуш і все. Неначе кавун був весь із самої кірки.

Зараз сезон кавунів. Ця смачна ягода подобається практично всім людям. Деякі довго стоять перед прилавком і вибирають самий соковитий і на їхню думку гарний кавун.

Інші покладаються на порядність продавця і просять вибрати їм найкращий кавун. У будь-якому випадку ви приходите додому з покупкою, сідайте до столу і помивши кавун розрізаєте його в передчутті побачити та з’їсти смачну і соковиту ягоду. Однак не у всіх виходить купити нормальні кавуни.

Курйозний випадок стався нещодавно в мікрорайоні Мітіно (Москва, Росія). Покупець довго вибирав кавун і вибрав, на його думку, найкращий. Однак коли він його розрізав, то всередині не було ні м’якоті, ні кісточок. Покупець побачив біло-зелений м’якуш і все. Неначе кавун був весь із самої кірки.

Але ж покупець очікував побачити всередині червону м’якуш і звичайно кісточки. Однак його очікування не виправдалися. Невдала покупка, до того ж як констатує сам покупець – це його перший куплений кавун в цьому сезоні. Після чого він зняв розрізаний кавун на відео і розмістив на своїй сторінці в телеграм.

Фото незвичайного кавуна

Важить цей кавун майже 5 кг і заплатив за нього покупець в перерахунку на гривні – 64 грн.

У своєму посту покупець, також з гумором прокоментував покупку і якість кавуна. Як він пише – це напевно інноваційний дизайн, Також кавун має підвищену ударостійкість і вологозахист. Партія таких кавунів в магазині – обмежена. І найголовніше висновок покупця, що розчарування від покупки йде в комплекті до кавуна!

У соціальній мережі відразу прокоментували його відео і деякі припустили, що це якийсь гібрид. Інші запропонували зварити з нього цукати.

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.