Вперше в Україні. В армії з’явилася перша жінка-водолаз (Фото)

Військово-Морські Сили нашої країни поповнилися першою жінкою-водолазом.

Такого раніше не було. Військово-Морські Сили нашої країни поповнилися першою жінкою-водолазом. Їй стала Катерина Никитенко, якій виповнилося 19 років.

 ""

Вона зараз знаходитися на військовій службі в Одесі. Спершу вона служила матросом, зараз вже старшина першої статті. Катериною була здобута перемога на змаганнях в Україні по єдиноборству під водою – акватлону.

 ""

Коли вона вчилася в м Ізмаїлі в медичному училищі, вона поставила собі за мету бути військової. Здобувши диплом медпрацівника, Катерина подала прохання в командування ВМС України про призов її на військову службу.

Пройшовши курс фельдшера в водолазної школі в Миколаївській області, вона приступила до своїх військових обов’язків. Далі Катя прийняла рішення піти в водолази і початку спецнавчання.

 ""

У неї вже нараховано 650 хвилин перебування під водою. Максимальна глибина, на яку дівчина вже поринала досягла 30 метрів. Після тренувань вона може затримувати дихання до 3 хвилин і пропливати під водою до 50 метрів.

 ""

Також Катерина поставила перед собою амбітне завдання: закінчити курси інструкторів і стати водолазом інструктором, а далі “водолазним фахівцем”. Однак на цьому вона не збирається зупинятися і вирішила здобути вищу військову освіту.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!