Михайло Поплавський нарешті вивів у світ свою молоду дівчину: “Такий небезпечний і гарячий “

Співаючий політик і екс-ректор найвідомішого в Україні культурного вузу знайшов чим привернути до себе абітурієнтів.

Він вирішив стати шоуменом не тільки для старшої цільової аудиторії, а й для молоді. Для цього Поплавський зареєстрував собі аккаунт спочатку в Інстаграм, потім в Тік-Ток. Туди практично кожен день він викладає веселі танцювальні відео на молодіжний мотив.

Михайло Поплавський показав свою улюблену молоду студентку

В останньому відео він засвітився із загадковою дівчиною, яка називає його “небезпечним і гарячим “, і каже, що в ньому є все, що вона так шукала. На що Поплавський коротко відповів: “Ну мала дає! “.

“А які пікап-фрази знаєте ви? “, – написав Михайло Поплавський під цим багатозначним відео. З огляду на те, що йому не раз приписували роман зі студентками, а він цього і не заперечував, ця дівчина на відео цілком могла б бути його нової “пасією “.

Але у Михайла Поплавського на кожному відео нова студентка, тому думати, що цей “роман ” надовго – явно не варто.

Ось що старому співає ректору написали в коментарях під відео:

  • Ві найкращий !!
  • суперрррр
  • НУ ВИ Крутяки
  • Позитивчик;
  • Ви молодець класно Круто;
  • Ох, я вже давно и забула про таке.

Відзначимо, зараз Михайло Поплавський намагається завоювати не тільки свою аудиторію, але ще і нових абітурієнтів на 2021 вступний рік. Для цього він запустив в Інстаграм великий розіграш, де бажаючі можуть виграти дорогу техніку і цінні призи. Умови розіграшу потрібно дивитися у нього на сторінці.

Також важливо згадати, що таке занадто молодіжне поведінку співаючого ректора викликає у багатьох невдоволення. Не всі хочуть віддавати своїх дітей вчитися в “поплавок ” через те, що його глава нібито подає приклад непорядності, легковажності, фривольність і зневажливого ставлення до студентів, а особливо до “Студенточка “.

До слова, такі жартівливі відео то зі студентками, то з дорогими машинами, то з алкоголем у Михайла Поплавського виходять майже кожен день в Тік-Ток і Інстаграм. Тому всім фоловерам буде дуже смішно. Наприклад, ось один з останніх роликів. Тут він підключився до відомого в мережі челленджу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.