Каменських показала як відпочиває в вечір п’ятниці в костюмі зебри

Українська співачка Настя Каменських зараз знаходиться на вершині своєї слави. Це завдяки своєму таланту і Потапу.

За нею в Інстаграм стежать понад п’ять мільйонів чоловік, і з кожним днем ця кількість зростає.

Не дивно, що вона активно наповнює свій блог, від якого отримує чималий дохід. Зрідка у неї проскакують рекламні пости, які, судячи з кількості аудиторії коштують від тисячі доларів за один пост.

У вечір п’ятниці Настя Каменських показала, як в комбінезоні зі зйомок кліпу солодко позує під ультрафіолетом

Дружина Потапа останнім часом дуже сильно схудла. Саме тому її все частіше можна побачити в помітних нарядах, і в не дуже скромних позах.

За часів своїх сольних виступів Каменських покращала. Фанати визнають це, і в коментарях не втомлюються писати приємні слова подяки за творчість.

Настя Каменських потанцювала з новою зачіскою - ось це шевелюра
Настя Каменських потанцювала з новою зачіскою – ось це шевелюра

Настя Каменських продовжує виходити на новий рівень, записуючи пісні не тільки на українському, а ще й англійською та іспанською.

Настя Каменських на шоу Маскарад
Настя Каменських на шоу Маскарад

Нагадаємо, що чоловік співачки NK Потап не так давно прославився, потрапивши в новий скандал. Він висловився про майбутнє Фітьо (співробітництво) з російською співачкою Ольгою Бузової.

Настя Каменських і Місяць
Настя Каменських і Місяць

Це не дуже сподобалося українській цільовій аудиторії, яка відразу підняла хвилю Хейта. Хейтер Льоша Потапенко приємно назвав “долбодятламі “. Настя Каменських в цей скандал ніяк не втручалася. В останні п’ять років співачка чітко залишається поза політикою.

Скандал зі своїм чоловіком вона не коментувала.

Настю Каменських, незважаючи на худобу, продовжують підозрювати в вагітності. Сама співачка про своє цікаве положення нічого не розповідає.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.